MENÜ

Egészség Klárival

Szeretettel köszöntöm, kedves Érdeklődő!

 

Vilmányi Klára vagyok, szociálpedagógus és gyógymasszőr végzettséggel rendelkezem.

Jelenleg közösségi gondozóként dolgozom, masszőrködöm, és a svájci Just Nahrin cég munkatársaként is tevékenykedek.

Szociálpedagógus és gyógymasszőr hivatásaimból adódóan nagyon lényeges szempontnak tartom testi- és lelki egészségünk megőrzését. Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik vagy testileg, vagy lelkileg betegek, hiányt szenvednek és ez részlegesen, vagy teljesen ellehetetleníti mindennapjaikat. Ha pedig a betegség már kialakult, sokkal nehezebb hatékonyan segítséget nyújtani, de nem lehetetlen!

Véleményem szerint átlagosan jellemző, hogy nem figyelünk eléggé oda az egészségünkre, illetve lelki állapotunkra… Ezért azt a célt tűztem ki, hogy segítsek az embereknek ezeket megőrizni, vagy enyhíteni, gyógyítani problémáikat. Ezen már korábban is sokat gondolkoztam, de mindent átfogó megoldást 2010 tavaszáig nem találtam. Akkoriban munkanélküli voltam, és egy véletlen folytán (bár véletlenek nincsenekVigyor) ismertem meg a svájci Just Nahrin céget, és kivételes termékeit, illetve filozófiáját – az Életfa Országos Egészségmegőrző Programot. És rájöttem, hogy része akarok lenni ennek a nagyszerű csapatnak, mert visszaadja azt, amire úgy gondolom, nagy szükség van ma Magyarországon: a testi egészséget, lelki jólétet, és természetesen az anyagi függetlenséget. Amióta itt dolgozom, rengeteget fejlődtem emberileg és szakmailag is: rájöttem, hogy célok nélkül csak egyik napról a másikra élünk, és merni kell álmodni, hogy aztán megvalósíthassuk azt. Mert képesek vagyunk rá!

Ebben a csapatban megtapasztaltam azt is, hogy amikor lelki támaszra volt szükségem, szponzorom és munkatársaim átsegítettek a nehézségeken. Tehát közösségként tudunk működni, amit szintén hiányolok máshonnan, és úgy látom, sokan keresik tudattalanul, vagy tudatosan a közösséghez tartozás élményét.

Ezt (is) meg tudja adni a Just Nahrin!

 

Ehhez a csapathoz várom szeretettel a csatlakozni vágyókat: mint termékeink és programjaink iránt érdeklődőt, illetve munkatársként is.

 

Üdvözlettel: Vilmányi Klára

 

 


 

Asztali nézet